Tuesday, June 12, 2012

Ndihme kerkohet per dy projekte!


Pershendetje te gjitheve,

Ne rast se keni mundesi, ju lutem ndani $5, $10 apo cfardo shume qe
deshironi per keto dy projekte:

1) Song to Save a Child- A Short Film project in Los Angeles, CA by
Antoneta Kastrati
(
http://www.kickstarter.com/projects/2081432598/song-to-save-a-child)
Kane ngelur vetem 5 dite qe Antoneta te permbushe shumen e nevojshme!

2) Eliza Dushku's Untitled "Albania" Documentary
(
http://www.kickstarter.com/projects/1168918241/eliza-dushkus-untitled-albania-documentary?ref=live)

Po ashtu, mundesisht shperndani kete e-mail/info ftese per perkrahje
me familjaret, miqet dhe te gjithe dashamiret e shqipetareve dhe
projekteve artistike!

Gjithe te mirat dhe shume faleminderit

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home