Monday, July 26, 2010

KERKOJ NDIHME /REQUEST HELP in research project

Our talented Albanian-American poet, Merita Bajraktari McCormack, who did such an outstanding job of translating the inspirational poem "Invictus" into the Albanian language as "I Pamposhturi," is seeking help in her research project about the book "Alice in Wonderland" that was published in the Albanian language years ago.

***

KERKOJ NDIHME:

Te nderuar MIQ dhe MIKESHA:

Me duhen te gjitha versionet egzistuese (nga nje kopje -qe do t'i blej e do e paguaj posten), per efekt koleksioni, te librit-skenareve-ilustrime-bibliografi - dhe cfaredo tjeter qe eshte perkthyer ne gjuhen shqipe te librit/filmit "Liza ne boten e Cudirave" (Alice in the Wonderland) pergjate shek te 20-te dhe ketyre 10 vjeteve te Mijevjecarit te Ri. Kush mund te me ndihmoje? Nese keni informacion perkates dhe sugjerime ju lutem me shkruani ne emailinjmrome94@aol.com ose meritabmccormack@gmail.com

Ju falenderoj paraprikisht
Miqesisht
Merita

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home