Friday, December 30, 2011

Nga Van dhe Jane Christo "Vitin e Ri 2012 Gezuar!"

Paqe per ju,
Per ata qe doni,
Edhe
Per Boten
ne Vitin e Ri
2012!

Shume Vjet Gezuar

***

Van (Sotiraq) dhe Jane (Xhejn) Christo (Kristo)
Boston

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home