Monday, April 9, 2012

Happy Easter! / Gëzuar Pashkët!


 Urime vëllezërve të mi të krishterë - Gëzuar Pashkët!
 
Urimet më të përzemërta me rastin e Festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit të Krishter.
Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurin në mes njëri-tjetrit.

Gëzuar dhe për shumë mot Pashkët
!
 
BEQIR SINA New York

Your Easter get out guide

__._,_.___

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home